Noutăți

Ziua Internațională a Tineretului: Tinerii pot face o lume mai bună prin inovație

Se spune că singurul mod în care putem schimba cu adevărat lumea este prin inspirarea și abilitarea tinerilor care trăiesc în ea.

 

Astăzi, de Ziua internaţională a tineretului, promovată în întreaga lume drept oportunitatea de a face auzite vocile, acțiunile și inițiativele tinerilor, precum și implicarea lor în luarea deciziilor care îi vizează în mod direct, aducem în prim plan echipa noastră de interni, în mod special, care cuprinde studenți la chimie, medici rezidenți, specialiști inspirați și pasionați.

 

Suntem mândri că împreună cu acești tineri frumoși și talentați, dedicați prin ceea ce au ales să facă în viața sănătății oamenilor, creștem sănătos ca echipă, ca valoare, ca misiune!

 

Ne bucurăm să inovăm și dezvoltăm #DDSDiagnostic împreună, dragi colegi și colaboratori, Monica Dugăesescu, Chelcea Cristina, Andreea Mirică, Diana F. Becheru, Florentin Alexandru Petre, Diana Stan. La mulți ani și la cât mai multe idei și soluții inovatoare! Nu încetați niciodată să credeți în voi, căci aveți cu adevărat puterea de a realiza lucruri mărețe!