Cum cumpăr?

Plasarea comenzii si condiţii de livrare

Pentru a face o comandă trebuie să aveți completate toate câmpurile text marcate cu steluță roșie, aflate în ultimul pas al plasării comenzii. Puteți plasa o comanda fără a avea un cont. Pentru a avea o continuitate și a nu completa de fiecare data aceleași date puteți să vă logați dupa plasarea primei comenzi din pagina contul meu. 

Cosul de cumparaturi

Pentru a plasa un produs în coşul de cumpărături alege cantitatea şi modul de împachetare/numarul  de teste, apasă butonul Adauga in coş, după care vei putea verifica coșul pentru a putea merge mai departe către pagina de finalizare comandă.

În pagina de finalizare comandă poţi vizualiza produsele adăugate în coş precum şi costul final al comenzii. Preţurile de pe site nu conţin TVA, acesta se calculează separat în pagina de finalizare a comenzii. Costul final este alcătuit din costul produselor şi costul de livrare. Costul de livrare va fi calculat manual si va fi adaugat in ultima factură emisa sau va fi plătit la destinatar.

După plasarea comenzii vei primi un email cu factura proformă aferentă. După achitarea acesteia transmiteţi dovada plăţii pe adresa de e-mail office@ddsdiagnostic.com .

Înainte de a vă livra comanda, va fi transmis un e-mail de confirmare pentru produsul comandat, dacă există sau nu în stoc.

Comanda lansată şi produsul cumpărat reprezintă acceptul cumpărătorului faţă de toate condiţiile şi termenii de utilizare ai site-ului, pe care le puteți verifica aici – Termeni și condiții 

 

Alege Testele Antigen pentru Autotestare care detectează și noile tulpini de Covid-19 sau  testele Anticorpi Neutralizanți care evaluează protecția după infecție și după vaccinare.

Important! Testele rapide îți arată în maxim 20 minute, dacă ești infectat sau gradul de imunitate dobândită la Covid-19.