Cum cumpăr?

Plasarea comenzii si condiţii de livrare

Pentru a face o comandă trebuie să ai cont. Apasă pe Autentificare şi completează datele din formular asigurându-te că aceste date sunt corecte. Vei primi prin e-mail confirmarea creării contului de client. După activarea contului te poţi înregistra pe site cu numele şi parola stabilite în pasul anterior.

Cosul de cumparaturi

Pentru a plasa un produs în coşul de cumpărături alege cantitatea şi modul de împachetare, apasă butonul Adauga in coş, după care vei fi redirecţionat în pagina de finalizare comandă.

În pagina de finalizare comandă poţi vizualiza produsele adăugate în coş precum şi costul final al comenzii. Preţurile de pe site nu conţin TVA, acesta se calculează separat în pagina de finalizare a comenzii. Costul final este alcătuit din costul produselor şi costul de livrare. Costul de livrare va fi calculat automat în momentul introducerii adresei de livrare.

Plata

După plasarea comenzii vei primi un email cu factura proformă aferentă. După achitarea acesteia transmiteţi dovada plăţii pe adresa de e-mail office@ddsdiagnostic.com .

Înainte de a vă livra comanda, va fi transmis un e-mail de confirmare pentru produsul comandat, dacă există sau nu în stoc.

Comanda lansată şi produsul cumpărat reprezintă acceptul cumpărătorului faţă de toate condiţiile şi termenii de utilizare ai site-ului.