Plasarea comenzii si condiţii de livrare

Pentru a face o comandă, trebuie să aveți completate toate câmpurile text marcate cu steluță roșie, aflate în ultimul pas al plasării comenzii. Puteți plasa o comanda fără a avea un cont. Pentru a avea o continuitate și a nu completa de fiecare data aceleași date, puteți să vă logați dupa plasarea primei comenzi din pagina contul meu. 

Cosul de cumparaturi

Pentru a plasa un produs în coşul de cumpărături, alegeti cantitatea şi modul de împachetare/numarul  de teste, apasati butonul Adauga in coş, după care veti putea verifica coșul pentru a putea merge mai departe către pagina de finalizare comandă.

În pagina de finalizare comandă, puteti vizualiza produsele adăugate în coş, precum şi costul final al comenzii.

Preţurile de pe site conţin TVA, acesta se calculează separat în pagina de finalizare a comenzii. Costul final este alcătuit din costul produselor şi costul de livrare. Costul de livrare are valoare fixa, 15lei, oriunde in tara.

După plasarea comenzii, veti primi un email de confirmare a receptionarii comenzii. Dupa confirmarea platii, aceasta va intra automat in procesare de livrare.

In momentul generarii AWB-ului, veti primi pe email factura fiscala si numarul de AWB.

Comanda lansată şi produsul cumpărat reprezintă acceptul cumpărătorului faţă de toate condiţiile şi termenii de utilizare ai site-ului, pe care le puteți verifica aici – Termeni și condiții