KITURI DE DIAGNOSTIC COVID-19

Teste rapide SARS-CoV-2

Antigen Plus

Testele Antigen Covid-19 sunt neinvazive, se pot face în orice moment al zilei și au o acuratețe foarte mare. Acestea detectează și noile tulpini apărute deoarece sunt specifice unei proteine țintă ce se leagă direct de ARN-ul din virus.

Anticorpi Neutralizanți

Trusa de testare rapidă IgM/IgG anti SARS-COV-2 detectează anticorpii neutralizanți și cei de protecție atât post infecție cât și post-vaccinare. Testele sunt foarte sensibile și specifice, având o acuratețe de peste 99%.

Combo Covid-19 / Gripă

Testele rapide Combo Covid-19 Gripă sunt teste imunocromatografice care pot detecta diferențial antigenele specifice virusurilor SARS CoV-2 și gripa de tip A sau B, cu un nivel de acurațe foarte ridicat pentru oricare dintre cele trei tipuri de infecții virale.

DDS Diagnostic produce și comercializează mai multe produse de testare rapidă pentru diagnosticarea SARS CoV-2

Trusele de testare de înaltă senzitivitate pentru diagnosticul COVID-19, produse de DDS Diagnostic, sunt pe lista oficială a CE de soluții medicale de diagnostic in vitro pentru COVID-19 și în baza de date a producătorilor agreați de UE. 

Echipa noastră de cercetători a creat și dezvoltat mai multe produse cu aplicabilitate pe scară largă în contextul pandemiei de coronavirus, în scopul eficientizării semnificative a testării rapide. Acestea vin în ajutorul tuturor pacienților suspectați a fi infectați cu SARS-COV-2 și susțin demersul cadrelor medicale și autorităților de limitare a numărului de infectări prin identificarea rapidă a lor, datorită preciziei și eficienței rezultatelor.

Pe lângă Covid-19 Antigen, un test imunocromatografic calitativ pentru detectarea antigenelor SARS-CoV-2 în probe de tampon nazofaringian, care poate fi folosit încă din primele zile de la infectare, DDS Diagnostic mai are în portofoliu propriu trusele de testare IgG/IgM cu kit de verificare inclus, care elimină semnificativ rezultatele fals pozitive şi negative, îmbunătățind mult precizia rezultatelor. Un alt test foarte relevant și necesar în sezonul rece este testul rapid mixt Combo COVID-19-gripă pentru diagnosticul diferențial gripă / SARS-COV-2, un singur test cu două rezultate în același timp, de mare ajutor pentru pacient și medic în identificarea precisă a tipului de infecție virală.

Compania DDS Diagnostic fondată de Dr. în Chimie Dana Stan, în anul 2002, este astăzi unul dintre principalii jucători pe piața românească de cercetare-dezvoltare a tehnologiilor de diagnostic de ultimă generație dedicate sănătății oamenilor. DDS Diagnostic este specializată în cercetarea multidisciplinară cu accentul pe micro și nanotehnologii, electrochimie, biosenzori și soluții de diagnosticare și testare rapidă și inovarea în domenii precum biologie, biochimie, chimie, medicină, electronică sau software. DDS Diagnostic este o companie 100% românească, dedicată inovării în domeniul diagnosticului in vitro, prin identificarea, dezvoltarea, realizarea și comercializarea celor mai performante soluții de diagnosticare și testare rapidă, pentru spitale, clinici și laboratoare medicale. 

Consultanță și comenzi

0799 787 199

sales@ddsdiagnostic.com

 

Abonare newsletter

[mc4wp_form id=”568″]

Testele sunt pentru uz profesional.