parallax background
 

TEST RAPID


Covid-19 IgG/IgMCaseta de testare rapidă COVID-19 IgG / IgM (sânge integral / ser / plasmă) este un test rapid imunocromatografic pentru detectarea calitativă a anticorpilor IgG și IgM la SARS-CoV-2 în sânge integral uman, ser sau plasmă pentru a ajuta în diagnosticarea infecțiilor primare și secundare.
 

Despre

COVID-19 (Boala Corona Virus) este boala infecțioasă cauzată de cel mai recent coronavirus descoperit. Acest nou virus precum și boala cauzata de acesta nu au fost cunoscute înainte de apariția focarului din Wuhan, China, în decembrie 2019. Cele mai frecvente simptome ale COVID-19 sunt febra, oboseala și tusea uscată. Unii pacienți pot avea dureri, congestie nazală, secretii nazale, dureri în gât sau diaree. Aceste simptome sunt de obicei ușoare și încep treptat. Unele persoane se infectează, dar nu dezvoltă niciun simptom și se simt bine. Majoritatea oamenilor (aproximativ 80%) se recuperează de boală fără a avea nevoie de tratament special. Aproximativ 1 din fiecare 6 persoane care suferă de COVID-19 devine grav bolnav și prezintă dificultăți de respirație. Persoanele în vârstă, precum și cele cu probleme medicale subiacente, cum ar fi hipertensiunea arterială, probleme cardiace sau diabet, sunt mai susceptibile să dezvolte boli grave. Aproximativ 2% dintre persoanele infectate cu Covid-19 au murit. Persoanele cu febră, tuse și dificultăți de respirație trebuie să solicite asistență medicală. Oamenii se pot infecta cu COVID-19 de la alte persoane infectate cu virusul SARS COV-2. Boala se poate răspândi de la persoană la persoană prin picături mici din nas sau gură, care sunt răspândite atunci când o persoană cu COVID-19 tuseste sau expiră. Aceste picături aterizează pe obiecte și suprafețe din jurul persoanei, iar apoi are loc infectia cu COVID-19 prin atingerea acestor obiecte sau suprafețe, urmata de atingerea ochilor, nasului sau gurii. Oamenii pot, de asemenea, să se infecteze cu COVID-19 dacă respiră picături de la o persoană cu COVID-19 care tușește sau stranuta. Majoritatea estimărilor perioadei de incubație pentru COVID-19 variază între 1-14 zile. Caseta de testare rapidă COVID-19 IgG / IgM (sânge integral / ser / plasmă) este un test rapid care utilizează o combinație de particule colorate acoperite cu antigen SARS-CoV-2 pentru detectarea anticorpilor IgG și IgM la SARS-CoV-2 în sânge integral, ser sau plasmă umană.

CARACTERISTICI


Kit complet: pipeta, ac steril, servețel

- Termen de valabilitate min. 18 luni

- Utilizare de către personal medical

- Poate indica infecția în faza acută a bolii.

- Poate indica infecția și la persoane asimptomatice, dacă infecția este activă.

- Rezultate rapide: 10 minute

Acest test serologic este util pentru confirmarea raspunsului imunologic, daca metodele de testare NAAT (RT-PCR) nu sunt disponibile sau rezultatele au o durată de așteptare lungă.


•Sensibilitate: 88.24-91.76%

•Specificitate: 99.19-99.46%

•Acuratețe: 97.8-99.6%


Fabricat in Finlanda

parallax background

OFERTA25 TESTE= 24 lei/test fara TVA 19%
>100 teste = 22 lei/test fara TVA 19%


Kit standard 25 teste

1 kit= 600 lei fara TVA 19%

4 kituri= 2200 lei fara TVA 19%