Compania DDS Diagnostic

Prima companie 100% românească dedicată inovării în domeniul diagnosticului in vitro

Identificăm, dezvoltăm, realizăm și comercializăm cele mai performante soluții de diagnosticare și testare rapidă, pentru spitale, clinici și laboratoare medicale. Scopul nostru este să contribuim la dezvoltarea economiei românești prin contribuția activă și susținută în domeniul inovării, cercetării și dezvoltării produselor românești de diagnosticare in vitro.

Suntem dedicați inovării în domeniul diagnosticului in vitro. Focusați pe cercetarea și dezvoltarea de noi soluții și îmbunătățirea metodelor existente de diagnostic, pasionați și dedicați performanței, suntem o companie 100% românească cu o echipă activă de cercetători profesioniști preocupați de sănătatea oamenilor ca mod de viață.

Dr. Chim. Dana Stan
Fondator, CEO și Responsabil Departament de Cercetare

DDS Diagnostic este o companie 100% românească, dedicată inovării în domeniul diagnosticului in vitro. Fondată în anul 2002, ne-am focusat de la început pe cercetarea, dezvoltarea, fabricarea și comercializarea celor mai performante soluții de diagnosticare și testare rapidă, pentru spitale, clinici și laboratoare medicale.

Produsele companiei sunt folosite în prezent în peste 300 laboratoare medicale în spitale si clinici publice sau private și sunt fabricate în conformitate cu Directiva 98/79/CE, transpusă în HG 798 din 3 iulie 2003, prezentând totodată autorizație de punere pe piață emisă de Ministerul Sănătății din România – Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale.

Toate produsele au marcaj CE. Prin implicarea în activități de cercetare-dezvoltare scopul nostru este să contribuim la dezvoltarea de noi tehnologii de diagnostic rapide, precise, ușor de folosit de profesioniști, accesibile pacienților și cu un cost redus.

Filosofia DDS Diagnostic

Scopul nostru este de a furniza soluții accesibile, eficiente și sigure pentru laboratoarele medicale și, totodată de a fi un partener de încredere clienților noștri.

Dorim să susținem serviciile medicale și să venim în întâmpinarea specialiștilor din domeniul medical dar și al pacienţilor prin furnizarea de kituri și aparatură pentru diagnosticul și screeningul eficient și sigur al diverselor patologii.

Suntem implicați în proiecte de cercetare în domeniul bio și nanotehnologiilor, adaptăm și îmbunătățim permanent produsele și serviciile noastre.

Valorile și principiile companiei se bazează pe transparența și corectitudine, responsabilitate, echitate și colaborare.

Suntem dedicați satisfacerii cerințelor clienților/ partenerilor/ colaboratorilor noștri. Ne place să numim clienții noștri parteneri și colaboratori, deoarece creștem și ne dezvoltăm împreună.

Experiența de peste 15 ani în acest domeniu precum și echipa noastră profesionistă, multidisciplinara și entuziastă ne ajută să acordăm cel mai bun suport clienților noștri. Susținererea dezvoltării profesionale și personale prin participarea la traininguri, workshopuri, manifestări științifice, stagii de pregătire atât naționale cât și internaționale, este unul dintre obiectivele noastre majore.

Dovedim promptitudine și eficiență în livrarea produselor și serviciilor noastre.

Compania DDS furnizează soluții de încredere pentru laboratoarele medicale prin comercializarea de kituri, reactivi și aparatură pentru diagnosticul in vitro.

Eforturile noastre sunt îndreptate spre susținerea economiei autohtone astfel încât o parte din produsele comercializate sunt produse în România la standardele UE. În plus, lucrăm permanent la îmbunătățirea produselor și dezvoltarea portofoliului.

Prin implicarea în activități de cercetare-dezvoltare reușim să contribuim la dezvoltarea de noi tehnologii de diagnostic rapide, precise, ușor de folosit de profesioniști, cu un cost redus, fiind astfel accesibile tuturor pacienților

Dezvoltare, evoluție și inovație.

Inovația este cea care aduce plus valoare, satisfacții și beneficii, dar noi știm că acest proces care implică dedicare și pasiune este realizat de oameni: echipa DDS care este formată din specialiști cu experiență sau la început de drum.

Contribuim la dezvoltarea și comercializarea de kituri de diagnostic care să răspundă la nevoile profesioniștilor din domeniu dar și ale pacienților, să fie ușor de utilizat, sigure, precise, cu un cost redus și accesibile inclusiv comunităților cu acces limitat la servicii medicale avansate.

Partenerii noștri