parallax background
 

COMPANIECompania DDS furnizează soluții de încredere pentru laboratoarele medicale prin comercializarea de kituri, reactivi și aparatură pentru diagnosticul in vitro. Eforturile noastre sunt îndreptate spre susținerea economiei autohtone astfel încât o parte din produsele comercializate sunt produse în România la standardele UE. În plus, lucrăm permanent la îmbunătățirea produselor și dezvoltarea portofoliului.
 

SC DDS Diagnostic SRL este un IMM românesc, fondat în anul 2002, care înca de la înființare s-a axat pe cercetarea, proiectarea și fabricarea de kituri de diagnostic in vitro (IVD). Compania are experiență în proiectarea, dezvoltarea, producția și punerea pe piață a dispozitivelor IVD. Produsele companiei sunt folosite în prezent în peste 200 laboratoare medicale în clinici publice sau private și sunt fabricate în conformitate cu Directiva 98/79/CE, transpusă în HG 798 din 3 iulie 2003, prezentând totodată autorizație de punere pe piață emisă de Ministerul Sănătații din România – Agenția Naționala a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale. Toate produsele au marcaj CE. Prin implicarea în activități de cercetare-dezvoltare reușim să contribuim la dezvoltarea de noi tehnologii de diagnostic rapide, precise, ușor de folosit de profesioniști, accesibile pacienților și cu un cost redus.

Partenerii noștrii

Echipa noastră

Echipa DDS este formată din profesioniști devotați cercetării, inovării și îmbunătățirii metodelor de diagnosticare in vitro

Dr. Chim. Dana Stan

Director General


„O întreprindere în care nu există ordine este incapabilă să supravieţuiască, dar o întreprindere fără dezordine este incapabilă să evolueze.” Bernard Nadoulek

Ing. Marian Tudor

Manager Departament Service


Bioch. Bogdan Mincu

Departament Producție


Ing. Anca Popescu

Departament Producție


Dr. Biolog Clara Rădulescu

Departament Cercetare


Cristina Lovin

Manager Departament Logistică


Filosofia DDS Diagnostic

Scopul companiei
Scopul nostru este de a furniza soluții accesibile, eficiente și sigure pentru laboratoarele medicale, pentru a fi un partener de încredere clienților noștri. Dorim să susținem serviciile medicale și să venim în întâmpinarea specialiștilor din domeniul medical dar și al pacienţilor prin furnizarea de kituri și aparatură pentru diagnosticul și screeningul eficient și sigur al diverselor patologii. De aceea, ne implicăm în proiecte de cercetare în domeniul bio și nanotehnologiilor, adaptăm și îmbunătățim permanent produsele și serviciile noastre.
Valori și Principii
Valorile și principiile DDS Diagnostic se bazează pe transparența și corectitudine, responsabilitate, echitate și colaborare. Suntem dedicați satisfacerii cerințelor clienților/partenerilor/colaboratorilor noștri. Ne place să numim clienții noștri parteneri și colaboratori, deoarece creștem și ne dezvoltăm împreună. Experiența de peste 15 ani în acest domeniu precum și echipa noastră profesionistă, multidisciplinara și entuziastă ne ajută să acordăm cel mai bun suport clienților noștri. Susținererea dezvoltării profesionale și personale prin participarea la traininguri, workshopuri, manifestări științifice, stagii de pregătire atât naționale cât și internaționale, este unul dintre obiectivele noastre majore Dovedim promptitudine și eficiență în livrarea produselor și serviciilor noastre.
Misiune
Compania DDS furnizează soluții de încredere pentru laboratoarele medicale prin comercializarea de kituri, reactivi și aparatură pentru diagnosticul in vitro. Eforturile noastre sunt îndreptate spre susținerea economiei autohtone astfel încât o parte din produsele comercializate sunt produse în România la standardele UE. În plus, lucrăm permanent la îmbunătățirea produselor și dezvoltarea portofoliului.Prin implicarea în activități de cercetare-dezvoltare reușim să contribuim la dezvoltarea de noi tehnologii de diagnostic rapide, precise, ușor de folosit de profesioniști, cu un cost redus, fiind astfel accesibile tuturor pacienților
Viziune
Dezvoltare, evoluție și inovație. Inovația este cea care aduce plus valoare, satisfacții și beneficii, dar noi știm că acest proces care implică dedicare și pasiune este realizat de oameni: echipa DDS care este formată din specialiști cu experiență sau la început de drum. Contribuim la dezvoltarea și comercializarea de kituri de diagnostic care să răspundă la nevoile profesioniștilor din domeniu dar și ale pacienților, să fie ușor de utilizat, sigure, precise, cu un cost redus și accesibile inclusiv comunităților cu acces limitat la servicii medicale avansate.