Testele COVID sunt deductibile integral

Pandemia afectează atât direct cât și indirect din ce în ce mai mulți oameni. Alături de miile de persoane care se infectează zilnic există și o serie de efecte economice și sociale generate de virusul care a bulversat o întreaga planetă. În acest context, toate statele afectate de pandemie caută să își salveze de la “contaminare” în primul rând populația, dar și sistemul economic, prin măsuri care să limiteze efectele multiple care impactează societatea la toate nivelurile.

Mult așteptata OUG cu măsuri fiscale a fost publicată luni, 26 octombrie, în Monitorul oficial. Una dintre măsurile propuse prin Ordonanța de urgență nr. 181 este și deductibilitatea cheltuielilor pe care le fac companiile cu achiziția de sisteme de diagnostic și testare rapidă pentru COVID-19. Practic, toate cheltuielile generate de achiziția de teste pentru detectarea SARS-COV-2. Aici puteți vedea OUG 181.

Orice companie își dorește ca angajații să fie sănătoși, să poată veni la muncă, să lucreze într-un mediu sigur și de aceea depun eforturi concrete pentru a depista la timp persoanele infectate și astfel limita efectele răspândirii temutului virus. Venind în întâmpinarea acestor eforturi, OUG 181 oferă un sprijin real companiilor. 

Sursă: hotnews.ro.

 

Cum ne testăm și ce produse folosim în această perioadă? Vezi aici.

 

Alege Testele Antigen pentru Autotestare care detectează și noile tulpini de Covid-19 sau  testele Anticorpi Neutralizanți care evaluează protecția după infecție și după vaccinare.

Important! Testele rapide îți arată în maxim 20 minute, dacă ești infectat sau gradul de imunitate dobândită la Covid-19.