Comunicate, Noutăți

Sănătatea copiilor este o prioritate a noastră, a tuturor | Safe to School

Responsabilitatea față de noi înșine și față de ceilalți se învață, prin educație, prin puterea exemplului, iar copiii preiau obiceiurile sănătoase de la școală, din comunitate și mai ales de la părinți. Tocmai de aceea DDS Diagnostic a lansat inițiativa Safe to School. Pentru a inspira adulții să-și pregătească copiii pentru viață, să aibă grijă de sănătatea lor. Pentru că pandemia ne-a dat bătăi de cap tuturor, în primul rând din cauza restricțiilor de tot felul și a condiționărilor socializării, situații la care cel mai probabil nimeni nu vrea să se reîntoarcă. Pentru că testarea rapidă rămâne principala metodă de limitare a infectărilor cu SARS-CoV-2. 

Inițiativa DDS își propune să contribuie la conștientizarea importanței prevenției în viața românilor, în special în pregătirea copiilor să meargă prin viața liber și responsabil, fără frică, fără limitări și constrangeri nejustificate. Pentru că prevenția este un mod de viață, care se învață și este datoria adulților să îi crească pe cei mici sănătoși, grijulii și responsabili. Să îi inspire prin acțiuni și comportamente benefice și să îi educe să aibă grija de ei și de cei din jurul lor. 

“Explică-i copilului tău cum și de ce paza bună trece primejdia rea! Testează-l regulat și oferă-i astfel posibilitatea să socializeze, să meargă la școală fără teamă de a se îmbolnăvi, să se bucure de prezența fizică a colegilor și prietenilor, să exploreze, să crească liber și curajos. Ajută-l să se dezvolte frumos și sănătos”, spun reprezentanții DDS Diagnostic, o echipă multidisciplinară, activă și dinamică de cercetători pasionați și dedicați performanței și inovării medicale. 

E important ca părinții, bunicii, profesorii să aleagă cea mai bună soluție, în orice situație, pentru copii. Sănătatea lor este o prioritate pentru toți și, mai mult decât atât, o mare responsabilitate. Iar testele rapide Antigen Kids dezvoltate și produse în România de DDS Diagnostic sunt soluția perfectă pentru a ne ști copii în siguranță și liberi să exploreze viața așa cum este normal la vârsta lor. În timp ce Autotestele Antigen Covid-19 sunt ideale pentru adulți, care se pot testa simplu, rapid și cu costuri mici chiar la ei acasă. DDS Diagnostic este singurul producător român care a obținut recunoașterea Europeană pentru kitul Antigen de autotestare acesta fiind certificat de către organismul notificat european.

Testele Antigen Kids sunt neinvazive, se pot face în orice moment al zilei și au o acuratețe foarte mare. Sunt sigure și “prietenoase” pentru copii. Tamponul nazal se introduce doar 2-3 cm în fiecare nară. Procesul de recoltare este identic cu acela prin care, cu un tampon, “se curăță” interiorul nării, nu irită și nu creează vreo neplăcere. Toate testele Antigen produse de DDS detectează și noile tulpini apărute deoarece sunt specifice unei proteine țintă ce se leagă direct de ARN-ul din virus. Proteina țintă este aceeași atât la tulpinile inițiale cât și la noile tulpini. Ușor de utilizat și foarte eficiente, testele indică infecția la cei simptomatici cât și asimptomatici, având performanțe de diagnostic similare cu testul RT-PCR. 

Material publicat de Agerpres.ro.

Haideți să ne testăm simplu și rapid acasă sau la școală. Să fim siguri în orice moment că suntem cu toții în siguranță. Și pentru că ne dorim să punem și noi umărul la siguranța tuturor, oferim 20% discount la testele Antigen Covid-19 de Autotestare și Antigen Kids, produse de DDS Diagnostic! Vezi în magazin testele noastre.

Creștem responsabil! Siguri acasă. Siguri la școală.

Safe to school, o campanie inițiată de compania DDS Diagnostic.