Noutăți

DDS, la cel mai mare târg medical

DDS Diagnostic participă în perioada 15-18 noiembrie la cel mai mare târg internaţional medical cu desfăşurare anuală, MEDICA, în Düsseldorf, Germania. Ne găsiți la standul E90 din Hala 03!

 

MEDICA este locul în care se lansează şi comercializează produse ce ţin de tehnologia medicală de vârf, echipamente de laborator şi de diagnostic, tehnologie ortopedică şi pentru fizioterapie, consumabile medicale, tehnologie de comunicare, servicii şi publicaţii medicale.

Târgul anual MEDICA este centrul de atracție pentru toți cei implicați în industria sănătății. O dată pe an este oportunitatea unică de a întâlni profesioniști din cercetare și inovații actuale a industriei medicale într-un singur loc.

4 zile și peste 125.000 de vizitatori cu o varietate impresionantă de informații din lumea medicală, conferințe și forumuri pe teme de actualitate din viața medicală internațională și o gamă impresionantă de produse ce include dispozitive din acest domeniu, consumabile, aparate și tehnologie de diagnosticare, echipamente electro-medicale, tehnologie de informare și comunicare, tehnologie de laborator, servicii medicale și publicații, precum și fizioterapie și produse ortopedice realizate cu tehnologii de vârf. Astfel se aduce în atenția comunității medicale cea mai mare expoziție europeană de echipamente medicale. Un prilej excelent să cunoaștem producători, distribuitori și utilizatori și de însușire a inovațiilor în tehnologia de uz medical.

Echipa DDS Diagnostic se pregătește intens să întâlnească și să interacționeze cu unii dintre cei mai mari și cunoscuți jucători din piața mondială a tehnologiei medicale și a produselor de diagnostic, în special.  

“Succesul clienților noștri și al tuturor celor care beneficiază de produsele și serviciile noastre ne inspiră munca și inovațiile, și susțin impactul acțiunilor echipei DDS Diagnostic în viețile și sănătatea oamenilor. Tocmai de aceea, prezența noastră la cel mai mare târg medical este o necesitate, o oportunitate și o provocare în același timp. Vom expune produsele noastre și vom arăta celorlalți participanți că dispozitivele medicale românești își au locul de drept în liga profesioniștilor din domeniul medical”, este promisiunea Danei Stan, liderul departamentului de cercetare și fondatorul DDS referitor la participarea de anul acesta a producătorului 100% românesc de teste rapide și soluții de diagnostic in vitro la târgul de la Düsseldorf. 

Hai să ne întâlnim la MEDICA! Vă așteptăm în Hala 03, standul E90. Mai multe detalii despre cel mai mare targ international de profil, aici.