Noutăți

DDS Diagnostic la MEDICA 2022, Düsseldorf – cel mai mare târg medical

DDS Diagnostic participă la cel mai mare târg internaţional medical, MEDICA, în Düsseldorf, Germania, în perioada 14-17 noiembrie. Ne găsiți în Pavilionul România IT, standurile 15G38 / 15H37, din Hala 15.

 

Târgul anual MEDICA este centrul de atracție pentru toți cei implicați în industria sănătății. O dată pe an este o oportunitate unică să întâlnești profesioniști din cercetare și inovații actuale a industriei medicale într-un singur loc, iar DDS Diagnostic nu putea să lipsească.

4 zile și sute de mii de vizitatori cu o varietate impresionantă de informații din lumea medicală, conferințe și forumuri pe teme de actualitate din viața medicală internațională și o gamă impresionantă de produse ce include dispozitive din acest domeniu, consumabile, aparate și tehnologie de diagnosticare, echipamente electro-medicale, tehnologie de informare și comunicare, tehnologie de laborator, servicii medicale și publicații, precum și fizioterapie și produse ortopedice realizate cu tehnologii de vârf. 

MEDICA este locul în care se aduce în atenția comunității medicale cea mai mare expoziție europeană de echipamente medicale. Un prilej excelent să ne expunem produsele, să cunoaștem producători, distribuitori din toată lumea.

Prezența noastră la cel mai mare târg medical este o necesitate, o oportunitate și o provocare în același timp, iar echipa DDS Diagnostic se pregătește intens să întâlnească și să interacționeze cu unii dintre cei mai mari și cunoscuți jucători din piața mondială a tehnologiei medicale și a produselor de diagnostic, în special.  

 

Hai să ne întâlnim la MEDICA! Vă așteptăm în Hala 15, Pavilionul România IT, standurile 15G38 / 15H37. Mai multe detalii despre cel mai mare targ international de profil pe medica-tradefair.com.