parallax background
 

SERVICII


Cu peste 15 ani de activitate în domeniul diagnosticului in vitro putem să folosim experiența dobândită pentru susținerea și optimizarea laboratoarelor medicale. Fie că este vorba despre traininguri pentru personalul de laborator, asistență în cazul obținerii de rezultate eronate, documentație, analiza performanței laboratorului sau stabilirea de acțiuni care să optimizeze activitatea laboratorului, noi vă putem ajuta.
 

După achiziționarea produselor noastre puteți să contați pe suportul tehnic acordat de echipa DDS Diagnostic care este formată din specialiști ce oferă asistență calificată. Participăm permanent la cursuri de dezvoltare profesională pentru a putea oferi suport tehnic și științific la cel mai competitiv nivel deoarece înțelegem nevoia de promptitudine și profesionalism.

SUPORT

SERVICE

IMG_7585_2

Despre departament


Departamentul de Service s-a înființat în anul 2014 pentru că știm cât de important este pentru dumneavoastră să vă puteți baza pe cineva de încredere atunci când doriți ca aparatura din laborator să funcționeze optim și eficient Service-ul este asigurat pentru sistemul automat de electroforeză SAIO și pentru sisteme automate sau semiautomate ELISA și CLIA.
service dds diagnostic CLIA electrophoresis ELISA

Direcții de viitor


Îmbogățirea portofoliului cu un nou analizor automat ChemWell® Fusion ELISA&CLIA. Analizorul ChemWell® Fusion ELISA & CLIA este un sistem programabil deschis care oferă o mare flexibilitate în posibilitatea de a personaliza parametrii de testare și vine cu exemple de teste ELISA și CLIA. Analizorul poate procesa automat atât etapele de testare ELISA, cât și CLIA, inclusiv pipetarea probelor și a reactivilor, diluarea, incubarea, citirea și spălarea plăcilor.