Servicii

Cu peste 15 ani de activitate în domeniul diagnosticului in vitro putem să folosim experiența dobândită pentru susținerea și optimizarea laboratoarelor medicale.

Fie că este vorba despre traininguri pentru personalul de laborator, asistență în cazul obținerii de rezultate eronate, documentație, analiza performanței laboratorului sau stabilirea de acțiuni care să optimizeze activitatea laboratorului, noi vă putem ajuta.

După achiziționarea produselor noastre puteți să contați pe suportul tehnic acordat de echipa DDS Diagnostic care este formată din specialiști ce oferă asistență calificată. Participăm permanent la cursuri de dezvoltare profesională pentru a putea oferi suport tehnic și științific la cel mai competitiv nivel deoarece înțelegem nevoia de promptitudine și profesionalism.

SUPORT

Instruire personal
Training-ul cuprinde două etape:

1. Etapa de cunoaștere a aparatului

funcționalitate
componente
conexiuni auxiliare
mentenanță zilnică

2. Etapa de cunoaștere a softului
programare pacienți
listare buletine medicale
rezolvarea problemelor minore

Proceduri de testare
-se testează seruri control
-se testează seruri pacienți

Suport tehnic
Avem o mare flexibilitate în acordarea suportului tehnic, astfel încat problema să se rezolve în cel mai scurt timp.
Se asigură suport tehnic prin telefon și în anumite situații se folosește TeamViewer pentru remedierea problemelor sau neclaritațile pe care le întampinați în folosirea aparaturii din laborator.
Ne deplasăm la laboratorul dumneavoastră în 24-48 ore*.
*Acest termen poate fi depășit în cazuri excepționale.

Consultanță de specialitate
Se asigură cele mai bune soluții pentru remedierea problemelor și clarificarea modului de lucu cu aparatul/softul în cel mai scurt timp;
Efectuăm teste de electrosecuritate pentru analizoare.

Cursuri specializate

Training pentru utilizarea kiturilor de diagnostic in vitro comercializate de DDS Diagnostic: Training-ul are atât o parte teoretica cât și o parte practică în care aveți ocazia să vă familiarizați cu bunele practici de laborator dar și cu metodele de lucru pentru electroforeză, ELISA, CLIA sau teste rapide.

Asistență tehnică pentru întocmirea documentației solicitate de RENAR
 
  • Certificat de calitate/valori pentru seruri control
  • Fișe intervenție service
  • Etape programare analizoare
  • Manual de utilizare
  • Manual tehnic
  • Instrucțiuni utilizare

Documentație

Este de asteptat ca trusele și reactivii IVD să ofere rezultate corecte să fie fiabili și să îndeplinească scopul propus. În multe țări, cerințele naționale stabilesc standarde înalte de calitate și siguranță pentru dispozitivele medicale pentru diagnostic in vitro pentru a oferi un nivel ridicat de protecție a sănătății pacienților și utilizatorilor.

Pentru autorizațiile de piață IVD este necesară validarea aspectelor critice ale anumitor operațiuni ce se deruleaza incepand cu faza de cercetare-dezvoltare și finalizându-se cu producția în sine.

DDS Diagnostic are expertiza de a oferi suport pentru următoarele activități în timpul dezvoltării, fabricării și validării kiturilor IVD. - planul de evaluare a performanței; - raport tehnic pentru performanța analitică, de ex. sensibilitate analitică, specificitate, bias, precizie (repetabilitate și reproductibilitate), precizie, limite de detecție, stailirea domeniului de măsurare; - raport tehnic pentru performanța clinică, de ex. sensibilitatea și specificitatea diagnosticului, valoarea predictivă pozitivă, valoarea predictivă negativă, rata probabilității, valorile așteptate la populațiile normale și cele afectate; - Documentația privind sistemul de management al riscului; - stabilitate și termen de valabilitate; - documentația privind etichetarea IVD și instrucțiunile de utilizare; - Documentația tehnică: descrierea și specificațiile dispozitivului.

Dacă aveți un proiect privind kiturile IVD, pentru detalii suplimentare și dacă doriți să solicitați o ofertă, nu ezitați să ne contactați.

Service

Departamentul de Service s-a înființat în anul 2014 pentru că știm cât de important este pentru dumneavoastră să vă puteți baza pe cineva de încredere atunci când doriți ca aparatura din laborator să funcționeze optim și eficient Service-ul este asigurat pentru sistemul automat de electroforeză SAIO și pentru sisteme automate sau semiautomate ELISA și CLIA.

Aparatură laborator

Soluții eficiente și moderne de diagnostic  

SISTEM AUTOMAT ELECTROFOREZĂ SAIO
Stat Fax® 4300 (ChroMate®) + Stat Fax® 4400 (LuMate®)
ELISA & CLIA ChemWell Fusion