Cu DDS ne mișcăm ușor spre vacanța de vis din Grecia

Veștile bune circulă repede! Autoritățile elene au anunțat că intrarea pe teritoriul Greciei se poate face pe baza unui simplu Test Antigen negativ, dacă testul a fost făcut cu maxim 48 de ore înainte.

Dat fiind că e perioada vacanțelor și românii au o mare afinitate pentru litoralul grecesc, vestea dată de autoritățile elene este una îmbucurătoare. Un test Antigen Covid-19  negativ, făcut cu maxim 48 de ore înainte de intrarea pe teritoriul elen, dă undă verde liberei circulații începând cu 22 iunie.

În acest sens, toate unitățile medicale înrolate în sistemul Corona Forms pot efectua testări pe baza testului Rapid Covid-19 Antigen produs de DDS Diagnostic. Testul înregistrat în Corona Forms va fi disponibil pentru descărcare din platforma Certificatului Verde Digital gestionata de STS. Incluse în Lista comună de teste antigen rapide pentru Covid-19 reciproc recunoscute la nivelul UE, testele noastre au cel mai bun preț din piață, sunt extrem de simplu de utilizat și au o acuratețe foarte ridicată.

Vă reamintim că, de la 1 iulie, libera circulație se face pe baza unui simplu cod QR care va autentifica certificatul digital privind COVID, emis la nivelul Uniunii Europene. Certificatul digital privind COVID are rolul de a facilita călătoriile între state și de a scurta timpul petrecut în vamă și îi va ajuta pe oameni să călătorească liber în UE, fie din motive profesionale, familiale sau pentru recreere. Pașapoartele verzi privind COVID (sau certificatele digitale cum mai sunt numite) vor putea fi descărcate de 3 categorii de persoane: cele vaccinate împotriva COVID-19, cele care au trecut recent prin boală și cele care arată absența infectării printr-un simplu test Antigen, produs de o companie inclusa în Lista comună de teste antigen rapide pentru Covid-19 reciproc recunoscute la nivelul UE, in moment emiterii certificatului digital. Astfel, toate laboratoarele și clinicile care sunt înrolate în sistemul Corona Forms vor putea folosi Testul Rapid Covid-19 Antigen produs de DDS Diagnostic în scopul emiterii certificatului verde digital Covid-19.

Haideți să ne simplificăm viața si daca Grecia este destinația de vacanță preferată, sa facem un simplu test Antigen COVID-19 produs de DDS Diagnostic, la care primim rezultatul negativ in maxim 10 minute si costul este mai mult decat decent. 

Cu DDS ne mișcăm ușor!  

Alege Testele Antigen pentru Autotestare care detectează și noile tulpini de Covid-19 sau  testele Anticorpi Neutralizanți care evaluează protecția după infecție și după vaccinare.

Important! Testele rapide îți arată în maxim 20 minute, dacă ești infectat sau gradul de imunitate dobândită la Covid-19.