Suport

Servicii

Cu peste 15 ani de activitate în domeniul diagnosticului in vitro putem să folosim experiența dobândită pentru susținerea și optimizarea laboratoarelor medicale.

Fie că este vorba despre traininguri pentru personalul de laborator, asistență în cazul obținerii de rezultate eronate, documentație, analiza performanței laboratorului sau stabilirea de acțiuni care să optimizeze activitatea laboratorului, noi vă putem ajuta.

După achiziționarea produselor noastre puteți să contați pe suportul tehnic acordat de echipa DDS Diagnostic care este formată din specialiști ce oferă asistență calificată. Participăm permanent la cursuri de dezvoltare profesională pentru a putea oferi suport tehnic și științific la cel mai competitiv nivel deoarece înțelegem nevoia de promptitudine și profesionalism.

Service

Departamentul de Service s-a înființat în anul 2014 pentru că știm cât de important este pentru dumneavoastră să vă puteți baza pe cineva de încredere atunci când doriți ca aparatura din laborator să funcționeze optim și eficient Service-ul este asigurat pentru sistemul automat de electroforeză SAIO și pentru sisteme automate sau semiautomate ELISA și CLIA.

Aparatură laborator

Soluții eficiente și moderne de diagnostic  

SISTEM AUTOMAT ELECTROFOREZĂ SAIO
Stat Fax® 4300 (ChroMate®) + Stat Fax® 4400 (LuMate®)
ELISA & CLIA ChemWell Fusion
Coș cumpărături
Conectare
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.